ساخت خودروهای الکتریکی ناسا برای جابه جایی فضانوردان- اخبار علم و تکنولوژی - اخبار اجتماعی تسنیم
ناسا سه خودروی تمام الکتریکی جدید را به نمایش گذاشته است که نسل بعدی فضانوردان ماه را به سکوی پرتاب در مرکز فضایی کندی می فرستد.

"چارلی بلک ول تامپسون" مدیر پرتاب آرتمیس ناسا گفت: همکاری بین این استارتاپ و نمایندگان ناسا بر ایمنی و راحتی خدمه در راه رسیدن به سکو قبل از سفرشان به ماه متمرکز است.
طی یک سال آینده، ناوگان خودروهای الکتریکی جدید برای تمرینات آموزشی فضانوردان در فرودگاه فضایی مورد استفاده قرار خواهند گرفت و در مدت 16 ماه، این وسایل نقلیه، نقش مهمی را ایفا خواهند کرد چراکه چهار فضانورد Artemis II را به موشک SLS اخیراً آزمایش شده منتقل میکنند و بعد از آن فضاپیماها برای اولین پرواز خدمه ماه پس از پنج دهه از روی فضاپیمای Orion آماده خواهند شد.
سه وسیله نقلیه مخصوص حمل و نقل خدمه کاملاً الکتریکی و سازگار با محیط زیست برای مأموریتهای آرتمیس این هفته به مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا رسیدند.
این وسایل نقلیه بدون آلایندگی، که فضانوردان را به مجتمع پرتاب 39B برای مأموریتهای آرتمیس میبرند، توسط استارتاپ Canoo Technologies of Torrance کالیفرنیا تحویل داده شدند.
انتهای پیام/