خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ میلیارد تومان به ورزش شهرستان دیلم اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 تیر 1402 - 08:43
بوشهر- رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دیلم با بیان اینکه ۳۰ میلیارد تومان به ورزش شهرستان دیلم اختصاص یافت گفت: استخر جدید دیلم در دولت مردمی به بهره‌برداری خواهد رسید.
ديلم،شهرستان،تومان،ورزش،نماينده،گناوه،فرماندار،بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، احمد امین لیراوی صبح جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با روی کار آمدن دولت انقلابی آیت‌الله رئیسی و با رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که امسال انجام دادیم و مساعدت فرماندار ورزشی دیلم و نماینده مردم گناوه، بوشهر و دیلم در مجلس شورای اسلامی ،۳۰ میلیارد تومان به ورزش شهرستان دیلم اختصاص یافت.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دیلم افزود: ۱۷ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده از محل اعتبارات نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی شامل ۱۰ میلیارد تومان تکمیل پروژه استخر دیلم، چهار میلیارد تومان سالن ورزش باستانی، ۲ میلیارد تومان تکمیل پروژه زمین شماره ۲ فوتبال و یک میلیارد تومان سکوی تماشاگر روستای عامری است که امیدواریم امسال سال خوب ورزشی جهت پیشرفت و توسعه زیرساخت‌های شهرستان دیلم باشد.
وی ادامه داد: در کمیته برنامه ریزی شهرستان دیلم و با دید ورزشی که فرماندار شهرستان داشت نه میلیارد و هفتصد و شصت میلیون تومان به ورزش شهر دیلم اختصاص داده شد که مبلغ هفت میلیارد تومان جهت تکمیل پروژه استخر دیلم، ۲ میلیارد تومان سالن کشتی، ۷۶۰ میلیون تومان کفپوش سالن خلیج فارس و پنج میلیارد تومان چمن شهر امام حسن تخصیص داده شده است
لیراوی گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته از سفر ریاست جمهوری در آینده نزدیک اعتبارات قابل توجهی به روستاهای شهرستان دیلم تعلق خواهد گرفت.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دیلم بیان داشت: به نمایندگی از تمامی ورزشکاران شهرستان دیلم از مساعدت‌ها و پیگیرهای فرماندار شهرستان، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی و نماینده وی در شهرستان کمال تشکر و قدر دانی را دارم، امیدوارم که این تلاش‌ها موجب خرسندی و پیشرفت ورزشکاران شهرستان دیلم شود.