خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کیفیت قابل رقابت لوازم خانگی ایرانی در بازار‌های منطقه

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 22 تیر 1402 - 19:28
رئیس اتحادیه لوازم خانگی گفت: در بحث کیفیت لوازم خانگی مشکلی نداریم، اما در بحث قیمت عواملی مانند نرخ ارز و مواد اولیه امکان رقابت از تولیدات ایرانی را در بازار کشور‌های همسایه گرفته است.
بازار،پازوكي،خانگي،لوازم

اکبر پازوکی گفت:در حال حاضر شرایط بازار به گونه‌ای است که مردم توان خرید لوازم‌خانگی را آن چنان که باید ندارند.
او در خصوص صادرات لوازم خانگی به سایر کشور‌ها گفت:زمانی می‌توانیم به رشد صادرات امیدوار باشیم که بتوانیم در قیمت و کیفیت با رقبای جهانی خود رقابت کنیم.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی گفت: در حال حاضر در بحث کیفیت مشکلی نداریم، اما در بحث قیمت عواملی مانند نرخ ارز و مواد اولیه امکان رقابت از تولیدات ایرانی را در بازار کشور‌های همسایه گرفته است.
پازوکی گفت: خوشبختانه ایران توان تولید برخی کالا‌های لوکس را دارد و هم اکنون نیز آن‌ها را تولید را می‌کنند.
به گفته او، ثبات نرخ ارز و حمایت دولت از تولیدکنندگان باید به صورت همزمان انجام شود تا شاهد برون رفت از شرایط رکود در بازار باشیم.