خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استعدادهای هنری در چهارمحال و بختیاری نیازمند شناسایی و حمایت است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 تیر 1402 - 12:47
شهرکرد_استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: استعدادهای هنری بسیاری در استان وجود دارد که باید به توسعه و شناسایی آن کمک شود.
چهارمحال،بختياري،استان،حيدري،استاندار،عشاير،اقوام،جشن،زبان،ب ...

به گزارش خبرنگار مهر ، غلامعلی حیدری ظهر پنجشنبه در نشست با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با جمعیت یک میلیون نفر، دارای مردمی وفادار و ولایی است که در شکل‌گیری انقلاب تلاش بسیار کردند.
وی افزود: عشایر چهارمحال و بختیاری در زمره اولین گروه‌هایی بودند که با امام راحل تجدید بیعت کردند.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مردم استان در دفاع مقدس نیز نقش بسیار ارزشمندی ایفا کردند و تقدیم ۲ هزار و ۴۰۰ شهید در جنگ تحمیلی و همچنین شهدای مدافع حرم گواه این مدعاست که انسان‌های ولایتمدار و ایثارگر در این استان زیسته و زندگی می‌کنند.
حیدری به جشن باشکوه مردم چهارمحال و بختیاری به مناسبت عید سعید غدیر خم اشاره و عنوان کرد: اوج این جشن در مرکز استان بود که خیابان کاشانی شهرکرد نزدیک به ۲۰۰ موکب برپا شد و تا نیمه شب برنامه‌های شاد، معنوی و فرهنگی برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین جشنواره ملی اقوام و عشایر ایران‌زمین که نمایش وحدت و انسجام اقوام بود نیز در شهرستان فارسان برگزار شد و استقبال خوب مردم مواجه شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در برخی مراکز فرهنگی در استان مشکلاتی داریم.
حیدری بیان کرد: زبان هنر، زبان تأثیرگذاری است و نیازمند تقویت زیرساخت‌ها در این خصوص هستیم.
وی تاکید کرد: در حوزه آب به دنبال تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی پایدار هستیم، در زمینه جاده در بسیاری از محورهای ترانزیتی و روستایی عملیات اجرایی در حال انجام است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: استعدادهای هنری بسیاری در استان وجود دارد که باید به توسعه و شناسایی آن کمک شود.