خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌سوزی ۱۲ هکتار از اراضی جنگلی گیلانغرب

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 11:57
کرمانشاه_ فرماندار گیلانغرب از آتش‌سوزی ۱۲ هکتار از اراضی جنگلی این شهرستان در قالب ۲ حادثه خبر داد.
آتش،گيلانغرب،هكتار،شهرستان،سوزي،حادثه،شهرستانهاي،گذشته،روز

کوروش محمودیان در گفتگو با خبرنگار مهر، از آتش سوزی ۱۲ هکتار از اراضی جنگلی شهرستان گیلانغرب طی روز گذشته و امروز و در قالب دو حادثه آتش سوزی خبر داد و اظهار داشت: عصر روز گذشته ۱۰ هکتار از اراضی جنگلی واقع در «ارتفاعات سرکش» گیلانغرب طعمه حریق شد که خوشبختانه با کمک نیروهای مردمی حاضر در محل و همچنین نیروهای امدادی همان روز گذشته حریق اطفا شد.
وی افزود: حادثه بعدی را مربوط به «ارتفاعات تنگ یاره» دانست که صبح امروز رخ داد و در این حادثه نیز ۲ هکتار از اراضی جنگلی شهرستان در آتش سوخت.
فرماندار گیلانغرب، با بیان اینکه علت حوادث مذکور تحت بررسی است، بی احتیاطی و عوامل انسانی را قوی‌ترین احتمال در این حوادث دانست.
وی همچنین از وقوع آتش سوزی در ۲۰ هکتار از مزارع گندم حاشیه شهر گیلانغرب خبر داد.
محمودیان میزان جنگل‌ها و مراتع گیلانغرب را ۲۰۰ هزار هکتار عنوان کرد که از این میزان حدود ۷۴ هزار هکتار جنگل و مابقی آن مرتع است.
شهرستانهای سردسیر معین شهرستانهای گرمسیر در اطفا حریق می‌شوند
وی گفت: خوشبختانه استاندار کرمانشاه شهرستانهای سردسیر را معین شهرستانهای گرمسیر کرده‌اند و ۳ شهرستان اسلام آبادغرب، پاوه و سنقر معین شهرستان ما هستند و هریک از این شهرستانها یک دستگاه آتش نشانی به منطقه اعزام کرده‌اند و در اینجا استقرار دارند و در آتش سوزی‌های اخیر از آنها استفاده شد.
فرماندار گیلانغرب با بیان اینکه بسیاری از آتش سوزی‌ها ناشی از بی احتیاطی و سهل انگاری عوامل انسانی است، از مردم درخواست کرد هنگام حضور در جنگل‌ها و مراتع جانب احتیاط را داشته باشند.
وی همچنین از وقوع یک آتش سوزی دیگر در این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: دیگر حادثه آتش سوزی که عصر روز گذشته در این شهرستان مربوط به طبقه فوقانی بانک ملی بود.
محمودیان علت این حادثه را انجام عملیات جوشکاری در بانک دانست و گفت: خسارت زیادی به بانک وارد شده و هنوز برآوردی از خسارات آن صورت نگرفته است.