خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشاورزان و گلخانه داران هشدارهای وزش باد را جدی بگیرند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 21 تیر 1402 - 12:28
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به وزش باد در برخی مناطق به کشاورزان و گلخانه داران توصیه می شود که هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند.
شرق،كشور،باد،افزايش،وزش،هواشناسي،ميلي،بارش،جنوب،كشاورزي

خانم پروین رفیعی گفت: با توجه به وزش باد شدید، احتمال خسارت به گلخانه و تاسیسات کشاورزی وجود دارد.
به گفته او ،باغداران نسبت به جمع آوری میوه آلوده به آفت کرم گلوگاه در باغات انار اقدام کنند.
رفیعی با تاکید بر استفاده از کلیه روش ها در راستای کاهش تبخیر گفت: با توجه به افزایش دمای هوا، گلخانه داران و سالن های پرورش قارچ نسبت به تنظیم دمای واحدهای خود اقدام کنند.
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: کشاورزان از روشن کردن آتش در مراتع به منظور جلوگیری از آتش سوزی اجتناب کنند.
همچنین با وجود افزایش محسوس دما نسبت به انجام آبیاری باغات اقدام کنند.
براساس اعلام مرکز پایش هواشناسی کشاورزی، بنابر آمار از ابتدای سال زراعی آبی تا ۱۶ اردیبهشت مجموع بارش کشور ۱۷۰.۶ میلی متر، مدت مشابه سال قبل ۱۶۰.۱ میلی متر و دوره بلندمدت ۲۲۶.۷ میلی متر است که این امر افزایش ۱۲.۸ درصدی بارش نسبت به سال قبل و کاهش ۲۰.۳ درصدی دوره نرمال را نشان می‌دهد.
بنابر نقشه های هواشناسی، امروز در مناطقی از شمال شرق شرق مرکز و دامنه های جنوبی البرز واقع در جنوب سمنان و تهران همچنین در جنوب خوزستان، فارس و بوشهر نیز وزش باد و خیزش گردوخاک انتظار می رود.
روز پنجشنبه فقط در گیلان و مازندران بارش خفیف رخ میدهد.
باد و گردوخاک در مناطقی از شمال شرق، شرق جنوب شرق و مرکز کشور تداوم خواهد داشت.
طی روزهای جمعه و شنبه در شرق کشور بویژه منطقه زابل وزش باد پیش بینی می شود در سایر مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر خواهد بود و بویژه در سواحل شمالی کشور افزایش نسبی دما رخ می دهد.