خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افغانستان: تعامل متقابل کابل و جامعه جهانی ضروری است- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 20 تیر 1402 - 13:18
رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر در دیدار با کاردار سفارت انگلیس اظهار داشت تعامل متقابل حکومت افغانستان و جامعه جهانی ضروری است.
افغانستان،طالبان،كاردار،سفارت،انگليس،تعامل،قطر،دفتر،ديدار

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سهیل شاهین» رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر در دیدار با «رابرت دیکسون» کاردار سفارت انگلیس برای افغانستان گفت حکومت کابل یک واقعیت است و جامعه جهانی نیز از آن گاه است.
وی افزود تعامل متقابل حکومت افغانستان و جامعه جهانی بر دو طرف ضروری است.
کاردار سفارت انگلیس نیز اظهار داشت قطر یک مرکز مهم برای تعامل جهان با افغانستان است و بر ادامه کمک‌های بشری به مردم این کشور نیز تاکید کرد.
رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر به رسانه‌ها گفت: «افغانستان یک واقعیت است و جامعه جهانی نیز از آن آگاهی دارد.
بنابراین تعامل برای دو طرف ضروری است.
ما در این دیدار درباره وضعیت اقتصادی افغانستان بحث کردیم.
کاردار سفارت انگلیس نیز تعهد سپرد که کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را ادامه خواهد داد و در آینده برای ایجاد روابط مثبت تلاش خواهد کرد».
کاردار سفارت انگلیس برای افغانستان که هفته گذشته به کابل سفر کرد در رشته توئیتی نوشت با طیف وسیعی از سران طالبان گفتگوهای صریحی داشته و نگرانی خود را درباره احکامی که حقوق زنان و دختران را تضعیف می‌کند، بیان کرده است.
وی گفته بود سران طالبان در دیدار با وی اظهار داشتند که هیئت حاکمه افغانستان در زمینه مبارزه با مواد مخدر، بهبود امنیت و کاهش فساد پیشرفت داشته است و دو طرف توافق کردند اقدامات عملی وجود دارد که می‌توانیم با هم برای کمک به مردم افغانستان، از جمله در زمینه بهبود بهداشت و آموزش برای همه، انجام دهیم.
دیکسون همچنین تأکید کرد لندن به فشار آوردن برای این ادامه خواهد داد تا زنان و دختران افغان بتوانند به پتانسیل کامل خود دست یابند و با همه از جمله طالبان، برای کمک به ایجاد یک افغانستان امن و مرفه همکاری می‌کنیم.
انتهای پیام/.