سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانک ها واحدهای تولیدی همدان را به علت بدهکاری تحت مالکیت گرفته اند- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 20 تیر 1402 - 13:15
استاندار همدان با بیان اینکه تاکنون ستاد تسهیل در استان همدان 400 مصوبه داشته است، گفت: بانک ها واحدهای تولیدی همدان را به علت بدهکاری تحت مالکیت گرفته اند.
ستاد،تسهيل،رفع،توليد،همدان،مشكلات،موانع،بدهي،توليدي،واحدهاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد صبح امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان اظهار داشت: تاکنون 90 جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با425 مصوبه در استان برگزار شده است که مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را رفع کرده بر همین اساس واحدهای تولیدی در صورت وجود مشکل به دبیرخانه ستاد تسهیل واقع در اداره‌کل صمت مراجعه و طرح مسئله کنند.
وی در خصوص مشکلات مربوط به سوخت شرکت نیترات کلسیم در همدان بیان کرد: فعالیت این شرکت در ساخت کود شیمیایی است که بعد از بررسی شرایط آن تصمیم گرفته شد با شرکت گاز تفاهم‌نامه‌ای منعقد کند برای انجام لوله‌کشی داخلی و سوخت جایگزین برای راه‌اندازی کارخانه به مدت 2 ماه استفاده کند.
استاندار همدان با بیان اینکه یک واحد مرغداری که به علت مشکلات افزایش قیمت نهاده های دامی و کاهش سودهی، بدهی یک میلیاردی داشت مقرر شد با بانک توافق و در یک دوره مشخص بدهی را پرداخت کند، عنوان کرد: همچنین بدهی و جریمه مالیاتی یک کارخانه آسفالت‌سازی که پس از چند سال تعطیلی، مجدد احیا شده بود، بررسی شد.
قاسمی با بیان اینکه جریمه سه میلیارد و500 میلیونی سال های گذشته این کارخانه مورد بخشودگی قرار گرفت، افزود: در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری 425 مصوبه داشتیم که نزدیک به95درصد مصوبات این ستاد، اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه اقدامات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید معادل با جهاد در صنعت و مصداق مدیریت جهادی است، گفت: با نگاه به اقدامات انجام شده در مصوبات این ستاد طی یک سال و نیم گذشته، متوجه اقدامات جهادی در مسیر حمایت و کمک به رفع مشکلات تولید می‌شویم.
استاندار همدان با بیان اینکه یکی از مشکلات واحدهای تولیدی غیرفعال استان بدهی‌های بانکی است که در برخی موارد باعث واگذاری مالکیت واحد به بانک عامل شده است، تاکید کرد: در مورد این واحدها در ستاد تسهیل با هماهنگی‌های لازم تصمیم‌گیری خواهد شد که سریع‌تر به چرخه تولید و اشتغال باز گردند.
انتهای پیام/.