خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی تله‌کابین در ۲ شهر خوزستان

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 22:56
اهواز- معاون وزیر میراث‌فرهنگی از راه‌اندازی تله‌کابین در مناطق گردشگری شهرستان‌های ایذه و باغملک در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
خوزستان،استان،گردشگري،حوزه،واحدي،توجه،قرار،بازاريابي

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واحدی عصر امروز دوشنبه ضمن سفر به استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نزدیکی ایام محرم و به تبع آن اربعین حسینی، به‌منظور سامان‌دهی هرچه بهتر زائران در مرزهای خوزستان، نشستی را با حضور «محمد خانچی» معاون عمرانی استاندار خوزستان برگزار و در این جلسه وضعیت زیرساخت‌های گردشگری و راه‌کارهای تقویت آن‌ها را مرور کردیم.
وی با اشاره به بررسی مشکلات خوزستان در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: وفاق خوبی بین دستگاه‌های اجرایی و اداره‌کل میراث‌فرهنگی وجود دارد که می‌طلبد ما در حوزه زیرساختی با توجه به ظرفیت‌های موجود اقدامات سازنده‌ای را در این حوزه‌های سه‌گانه ترتیب دهیم.
واحدی افزود: حوزه میراث‌فرهنگی، خوزستان دارای قابلیت‌‎های ویژه‌ای از جمله وجود ۹ پایگاه میراث‌جهانی و ملی است که استان را از این حیث با اختلاف زیادی نسبت به استان‌های دیگر در رده نخست قرار داده است؛ از این‌رو، جاذبه‌های تاریخی و میراثی این استان باید تقویت، مرمت و شناسانده شوند.
وی از تعریف چند طرح خاص در خوزستان خبر داد و افزود: در راستای توسعه فضاهای گردشگری در استان، راه‌اندازی تله‌کابین در ایذه و باغملک را در دستورکار قرار داده‌ایم که به زودی مجوز آن را صادر خواهیم کرد.
واحدی با اشاره به حوزه صنایع‌دستی خوزستان گفت: با توجه به تنوع اقوام در استان، جاذبه‌های ویژه‌ای در این حوزه داریم اما موضوعی که باید روی آن در استان تمرکز کنیم، بازاریابی و فروش تولیدات صنایع‌دستی است.
معاون امور استان‌ها، حقوقی و مجلس وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد: قطعاً ما در وزارتخانه اعتبار موردنیاز برای بسته‌بندی، بازاریابی و فروش را در اختیار صنعتگران خوزستان قرار خواهیم داد.