خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات گاز به عراق قطع نشده است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 22:28
مدیر دیسپچینگ شرکت گاز گفت: صادرات گاز به عراق قطع نشده و تنها به دلیل ایجاد اختلال حدود ۵ تا ۱۰ میلیون مترمکعب کاهش یافته است.
گاز،مترمكعب،اختلال

جولایی، مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت:در حال حاضر هیچ قطعی گازی از سمت کشورمان به خاک عراق صورت نگرفته و این روند در جریان است.
او گفت: به علت گرمای بیش از حد هوا در مناطق جنوب و جنوب غرب کشور، راندمان تجهیزات در بخش‌های تولید و انتقال با اختلال عملکرد مواجه شده اند این موضوع سبب ایجاد اختلال در انتقال گاز به شبکه گاز کشور شده بود.
مدیر دیسپچینگ گفت:باتوجه به این اختلال صادرات گاز به عراق حدود ۵ تا ۱۰ میلیون مترمکعب کاهش یافت.
جولایی گفت: میزان صادرات روزانه گاز به عراق در ماه گذشته ۳۰ میلیون مترمکعب بود؛ که این رقم در ماه جاری به ۲۱ میلیون مترمکعب رسیده است.