خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان احداث گلخانه ها تسهیل شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 18:57
همدان- فرماندار همدان گفت: پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان احداث گلخانه‌ها تسهیل شود.
همدان،تسهيلات،متقاضيان،شهرستان،احداث،كشاورزي،گلخانه

به گزارش خبرنگار مهر، مسلم مخفی ظهر امروز در کارگروه امور اقتصادی و تولیدی بخش کشاورزی شهرستان همدان اظهار کرد: بانک کشاورزی باید ورود جدی تر به مباحث داشته باشد و در پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان احداث گلخانه‌ها تسهیل و تسریع نماید.
وی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید تسهیلات تبصره ۱۸ افزود: ۲۷ متقاضی احداث گلخانه در شهرستان همدان سال گذشته به بانک کشاورزی معرفی شدند که در تسهیلات تبصره ۱۸ مشکل داشتیم و متقاضیان موفق به اخذ تسهیلات نشدند.
فرماندار همدان با بیان اینکه کشاورزی یکی از محورهای توسعه استان همدان است، گفت: هم اکنون شهرستان همدان با ۶۰ هکتار کشت گلخانه‌ای در سطح استان پیشرو بوده و در سال جاری توسعه ۱۸ هکتار گلخانه سهمیه شهرستان همدان پیش بینی شده است.
مخفی خاطرنشان کرد: همچنین حمایت از سرمایه‌گذاران و پیگیری مشکلات متقاضیان احداث گلخانه‌ها را ضروری است و باید جلسات ویژه گلخانه‌ها به صورت ماهیانه و جلسه بعدی ۱۵ روز آینده برگزار می‌شود تا بتوانیم در بحث الگوی کشت و توسعه کشت گلخانه‌ای به اهداف تعیین شده دست یابیم.
وی افزود: افزایش هزینه احداث گلخانه، کاهش منابع آب موجود گلخانه‌ها و عدم تخصیص جدید، قطع برق و تأمین انرژی مورد نیاز، افزایش سود تسهیلات بانکی گلخانه‌ها، عدم ابلاغ تسهیلات گلخانه‌ها در سال گذشته از مهمترین مشکلات فعالان و متقاضیان سرمایه گذاری گلخانه‌ها است.