خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خاموشی ناشی از کمبود تولید برق نداریم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 18:56
سخنگوی برق با اشاره به اینکه قطعی برق برنامه‌ریزی شده در دستور کار نیست، گفت: خاموشی‌های نقطه‌ای به دلیل حوادث ناشی از افزایش فشار به شبکه رخ می‌دهد.
برق،سناريو،مگاوات،خاموشي

در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
مصطفی رجبی مشهدی گفت: برای تامین برق شبکه سراسری ۳ سناریو در نظر گرفتیم که در یک سناریو رشد زیاد پیش‌بینی شده بود که ما بتوانیم ۷۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات را تامین کنیم.
خوشبختانه این توانایی در صنعت برق وجود دارد که تقاضای بیش از این میزان را هم پوشش دهیم.
او ادامه داد: آخرین رکورد ما مربوط به امروز و به میزان ۷۲ هزار و ۴۱۹ مگاوات است.
انتظار داریم در روز‌های آینده که دمای هوا بیشتر می‌شود، مردم همراهی بیشتری داشته باشند و بتوانیم برق را برای تمامی مناطق تأمین کنیم.
سخنگوی صنعت برق در خصوص برنامه ریزی‌ها برای افزایش مصرف بیش از ۷۳ هزار مگاواتی برق گفت: ما سناریو‌های پیش‌بینی از قبل طراحی شده داریم که در صورت نیاز، امکان پاسخگویی در وضعیت های مختلف را دارد.
او با تاکید بر اینکه خاموشی برنامه ریزی شده در دستور کار وزارت نیرو نیست گفت: ممکن است به صورت پراکنده و نقطه‌ای شاهد قطعی برق داشته باشیم که ناشی از فشار به شبکه و بروز حادثه است، اما به هیچ عنوان خاموشی ناشی از کمبود تولید نداشته ایم.