خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حداقل ۳۰۰ مهاجر در دریا در نزدیکی جزایر قناری ناپدید شده اند

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 18:28
گروه کمک به مهاجران موسوم به Walking Borders اعلام کرد: حداقل ۳۰۰ نفر که با سه قایق از سنگال به جزایر قناری اسپانیا سفر می‌کردند ناپدید شده‌اند.
سنگال،قايق،سرنشين،قناري

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، «هلنا مالنو»، عضو گروه کمک به مهاجران گفت: «دو قایق، یکی حامل حدود ۶۵ سرنشین و دیگری با ۵۰ تا ۶۰ سرنشین، که ۱۵ روز قبل سنگال را برای رسیدن به اسپانیا ترک کردند، مفقود شده‌اند.»
سومین قایق در ۲۷ ژوئن (۶ تیر) سنگال را با حدود ۲۰۰ سرنشین ترک کرد.
مالنو گفت که خانواده‌های سرنشینان این قایق‌ها از آنها خبری ندارند.
هر سه قایق از کافونتین در جنوب سنگال که در حدود ۱۷۰۰ کیلومتری از تنریف، یکی از جزایر قناری قرار دارد، حرکت کردند.
مالنو گفت: «خانواده ها بسیار نگران هستند.
حدود ۳۰۰ نفر از همان منطقه سنگال هستند.»
جزایر قناری در سواحل غرب آفریقا به مقصد اصلی مهاجرانی تبدیل شده است که سعی در رسیدن به اسپانیا دارند.