خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصرف در ادارات استان گیلان حدود ۲۷ مگاواتی کاهش داشته است

مهر | اقتصادی، استان‌ها | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 16:29
رشت- مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان با اشاره به تغییر ساعت کاری ادارات استان گفت: بر همین اساس مصرف برق مشترکان اداری و عمومی گیلان طی روز گذشته ۲۷ مگاوات کاهش داشته است.
مصرف،برق،مشتركان،استان،افزايش

‌به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی مهدی زاده امروز دوشنبه در گفتگو با رسانه‌ها اظهار کرد: با پایش مصرف برق حدود هزار و ۲۰۰ مشترک اداری و عمومی در گیلان، دیروز ۷۶ مگاوات در ساعات اداری برق مصرف کردند که در مقایسه با میزان مصرف برق این مشترکان در مدت مشابه ۲ سال گذشته، این میزان مصرف در ساعت ۱۴ و پس از تعطیلی ادارات، حدود ۲۷ مگاوات کاهش داشت.
وی با اشاره به افزایش بیش از حد مصرف برق مشترکان گیلانی به دلیل افزایش کم سابقه‌ی دمای هوای استان و افزایش استفاده از وسایل سرمایشی افزود: برای مشترکان صنعتی، ادارات و بخش کشاورزی استان برنامه مدیریت مصرف تعیین شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان همچنین از نوبت بندی مصرف برق برای پمپاژ آب مصرفی شالیزارهای استان خبر داد و گفت: مشترکان بخش کشاورزی برای مصرف برق پمپ‌های آب شالیزارهای خود از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۸ گروه بندی شده‌اند، اما مصرف در بقیه ساعات با تعرفه دولتی و ارزان محاسبه می‌شود.