خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل تامین زمین نهضت ملی مسکن ۲ شهرک سیرجان رفع شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 15:44
کرمان- معاون وزیر راه و شهرسازی و سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن گفت: زمین مورد نیاز بخش زیادی از متقاضیان نهضت ملی مسکن در سیرجان تامین نشده بود که با تفاهمی این مشکل رفع شد.
مسكن،شهرك،زمين،واجدين

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان مالکی گفت: زمین مورد نیاز بخش زیادی از متقاضیان نهضت ملی مسکن در سیرجان تأمین نشده بود که به تفاهم رسیدیم این مشکل با الحاق زمین مورد نظر ۲ شهرک در سیرجان رفع شود و بخشی از اراضی نیز به شهر الحاق خواهد شد.
مالکی افزود: یکی از ۲ شهرک مورد نظر مربوط به صنایع و معادن است که ساخت مسکن کارگران این بخش را برعهده دارد و شهرک دوم نیز مربوط به مردم و واجدین شرایط دریافت مسکن است که زمین مورد نیاز آنها تأمین شد.
وی عنوان کرد: بنیاد مسکن باید در روند آماده سازی اراضی کمک کند و زیرساخت‌ها و تأسیسات زیربنایی به سرعت آماده تا به زودی کار ساخت واحدهای مسکونی مورد نظر انجام شود و واجدین شرایط دارای مسکن مناسب و مستحکم شوند.