خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسمومیت 5 نفر با گاز منوکسید کربن در نوشهر- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 15:14
مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن 5 نفر را در نوشهر راهی بیمارستان کرد.
مسموميت،اورژانس،كربن،گاز،مونوكسيد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نوشهر، سخنگوی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در ساعت 5:59 صبح امروز خبر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن به مرکز پیام اورژانس غرب استان اعلام شد اظهار داشت: با اعلام این خبر تیم اورژانس به محل حادثه در منطقه چلک اعزام شد.
اشکپور با بیان اینکه در این حادثه 5 نفر دچار مسمومیت شدند، افزود: در اثر استنشاق گاز مونوکسید کربن مسمومیت ایجاد شد.
وی تصریح کرد: در این حادثه یکی از نیرو‌های اورژانس هم در هنگام اقدامات پیش بیمارستانی دچار علائم استنشاق گاز مونوکسید کربن شد.
اشکپور خاطرنشان کرد: همه افراد با علائم مسمومیت به مراکز درمانی منتقل شدند و دو خانم 40 و 46 ساله و چهار اقای 19، 40، 27 و 60 ساله صدمه دیدگان حاصل از استنشاق گاز منوکسید کربن بودند که به مرکز درمانی منتقل شدند.
این مسئول ادامه داد: در بین مصدومان، مصدومی با حال وخیم حاصل از مسمومیت گزارش نشد.
انتهای پیام/.