خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افشاگری اسیر جنگی روس از شدت استعمال موادمخدر بین نظامیان اوکراین

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 12:33
یکی از اسرای روسیه آزادشده از اردوگاه اوکراین، می‌گوید که مصرف مواد مخدر بین نیروهای ارتش اوکراین به شدت شایع است.
مواد،اوكراين،مخدر،ارتش

به گزارش مشرق، یک سرباز داوطلب ارتش روسیه که به اسارت ارتش اوکراین درآمده بود، پس از آزادی گفته است که به وفور شاهد این بوده نیروهای ارتش کی‌یف مواد مخدر مصرف می‌کنند.
این سرباز که با نام مستعار «توپاز» معرفی شده، گفت: آنجا «دی‌وی‌دی» پخش و پلا بود؛ یکی از سربازان اوکراین یکی از این دیسک‌ها را برداشت و روی آن نوعی پودر یا همان مواد مخدر ریخت.
باید احمق باشید که فرق مواد با سایر چیزها را متوجه نشوید.
وی با اشاره به اینکه آنها پس از مصرف رفتار عجیبی از خودشان بروز می‌دادند، گفت که نیروهای امنیتی رژیم کی‌یف دائما مواد مخدر مصرف می‌کنند و به چشم خودش بارها شاهد این صحنه بوده است.
توپاز در منطقه دونتسک به اسارت اوکراین درآمد.
او همچنین می‌گوید که در دوران اسارتش، نیروهای اوکراینی همواره او را تحقیر کرده، می‌زدند و مجبورش می‌کردند تا سنگر حفر کند.