خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوا در استان بوشهر افزایش می‌یابد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 10:11
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: دمای هوا در استان بوشهر تا روز چهارشنبه افزایش محسوس خواهد داشت.
استان،غربي،هواشناسي،بوشهر،كيلومتر،احتمال

طلیعه محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی، طی امروز و فردا شاهد افزایش رطوبت و شرجی و در مناطق ساحلی و احتمال مه رقیق صبحگاهی خواهیم بود.
وی افزود: روز چهارشنبه وزش باد نسبتاً شدید تا شدید شمال غربی همراه با گرد و خاک و احتمال نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای پیش‌بینی می‌شود و در پی آن سواحل و فراساحل شمالی و مرکزی استان مواج خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: دمای هوا نیز در این مدت تا روز چهارشنبه افزایش محسوس خواهد داشت.
محمدی تصریح کرد: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده غالباً صاف همراه با غبار محلی، افزایش رطوبت و شرجی و در مناطق ساحلی احتمال مه رقیق صبحگاهی خواهد بود.
وی اضافه کرد: جهت وزش باد امروز غالباً جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۳۲ کیلومتر در ساعت و طی ساعاتی از بعد از ظهر تا ۴۰ کیلومتر در ساعت، فردا در مناطق و سواحل شمالی و مرکزی استان به تدریج جنوب غربی تا شمال غربی با سرعت هشت تا ۳۲ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت پیش بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتی‌متر خواهد بود.