سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۵ هزار هکتار از گندمزارهای مازندران درو شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 08:34
ساری- رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از برداشت گندم در ۴۵ هزار هکتار از مزارع خبر داد و گفت: تاکنون ۱۰۲ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.
گندم،استان،هكتار

حسن عنایتی کلیجی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سطح برداشت، تولید، عملکرد و خرید بذری و تضمینی گندم استان مازندران در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تاکنون، گفت: از شروع خرید تضمینی گندم تاکنون ۱۰۲ هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی خریداری شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: تاکنون ۹۱۰ تن گندم بذری گواهی شده و مادری نیز در استان خریداری شده است.
عنایتی کلیجی با اشاره به کشت گندم در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی استان، ادامه داد: ۲۶ هزار و ۵۰۰ هکتار از این مزارع به صورت آبی و مابقی به صورت دیم کشت شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۴۵ هزار هکتار (۸۲ درصد) مزارع گندم استان برداشت شده است، گفت: با میانگین عملکرد ۲ هزار و ۹۱۴ کیلوگرم در هکتار، ۱۳۱ هزار و ۱۰۸ تن گندم در مزارع استان تولید شد.