سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ سارق اموال بیماران در بیمارستان دستگیر شدند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 18 تیر 1402 - 17:16
فرمانده انتظامی شهرستان ری، از دستگیری ۲ نفر از عوامل سرقت از بیماران در بیمارستان خبر داد.
سرقت،آگاهي،پليس،متهمان،شناسايي،سارقان،سرهنگ،فقره

سرهنگ محمد قاسم طرهانی گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت از بیماران یکی از بیمارستان‌های شهرستان ری، رسیدگی به موضوع سریعاً در دستور کار کارآگاهان زبده پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت و با توجه اهمیت موضوع، عوامل آن یگان وارد عمل شده و پس از حضور در محل مشخص شد سارقان که یک مرد و یک زن بودند با مراجعه به اتاق بیماران و اتاق استراحت پرستاران، اقدام به سرقت کیف، تلفن همراه و وجه نقد آنان می‌کنند.
وی افزود: با پایش تصویری دوربین‌های شهری و اقدامات اطلاعاتی، متهمان که افرادی حدوداً ۳۰ و ۳۳ ساله و دارای سوابق متعدد سرقت بودند را شناسایی کردند.
سرهنگ طرهانی بیان داشت: عوامل تیم مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در گام بعدی با داشتن این اطلاعات اقدام به گشت زنی در اطراف و فضای داخل بیمارستان پرداختند و موفق شدند روز گذشته سارقان را مشاهده و در یک عملیات ضربتی هر ۲ متهم را دستگیر و اموال ۳ نفر از مال باختگان از آنان کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ری بیان داشت: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی در تحقیقات ابتدایی به جرم خود و ۵ فقره سرقت به همین شیوه اعتراف نموده که تاکنون ۳ مال باخته شناسایی و به پلیس آگاهی دعوت شده اند، متهمان نیز جهت تکمیل تحقیقات و شناسایی دیگر مالباختگان تحت نظر پلیس آگاهی قرار دارند.