خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهردار یاسبرین مجارستان: فرهنگ و معماری یزد را در مجارستان معرفی می کنیم- اخبار یزد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 تیر 1402 - 16:42
شهردار یاسبرین مجارستان با بیان اینکه کرونا تعاملات خواهرخواندگی شهرها را ضعیف کرد، گفت: فرهنگ و معماری یزد را در کل مجارستان معرفی می کنیم.
يزد،مجارستان،شهردار،بوداي،خواهرخواندگي،فرهنگ،اميدوارم،تعامل

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، لورانت بودای امروز در دیدار با شهردار یزد، اظهار داشت: خوشحال هستم که در حضور شهردار یزد در این برنامه حضور پیدا کردم و این سعادت خوبی بود که نصیب من شده است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در دو روز و نیمی که در یزد بودم امکانات خوبی را بازدید کردیم و امیدوارم این خواهرخواندگی که نزدیک به 30 سال قبل منعقد شده بتوانیم تقویت کنیم و ارتباطات بیشتری داشته باشیم.
شهردار یاسبرین مجارستان با اشاره به اینکه هوای یاسبرین نسبت به هوای یزد ملایم‌تر است گفت: ما به این سفر آمدیم که بتوانیم پیمان خواهرخواندگی که با یکدیگر داریم را تقویت کنیم و قطعا چنین موضوعی در دستور کار ما قرار گرفته است.
بودای گفت: اگر چه که تفاهم‌نامه عمر نزدیک به 30 سال را می‌گذراند، اما متاسفانه در زمان شیوع کرونا همه کارها متوقف شد و نتوانستیم از این تفاهم بهره‌گیری کنیم.
وی افزود: الان با توجه به اینکه این ویروس به پایان رسیده می‌توانیم دوباره و البته این بار با قدرت بیشتر ارتباطات و تعاملات یاسبرین و یزد را شروع کنیم و در حوزه‌های مختلف بهتر و بیشتر اقدام به تبادل در حوزه‌های مختلف داشته باشیم.
شهردار یاسبرین مجارستان خاطرنشان کرد: در بحث خواهرخواندگی من خودم را یکی از اقوام ایرانی می‌دانم و به عنوان بخش کوچکی از همین مردم افتخار می‌کنم که با یزد و ایران ارتباط دارم.
بودای با اشاره به اینکه از انتقال فرهنگ و معماری یزد به یاسبرین و مجارستان استقبال می‌کنیم، تصریح کرد: این موضوع نه تنها از بعد کوچک به بعد بزرگتری متصل می‌شویم، بلکه زمینه تعامل یزد و ایران با کل کشور مجارستان را بیش از پیش فراهم می‌کنیم.
وی خاطرنشان کرد: کمال تشکر را از اینکه من را برای سفر به یزد پذیرفتید و مطمئن باشید که من فرهنگ یزد را غنی دیدم و امیدوارم که ملت مجارستان هم با این فرهنگ بیش از پیش آشنا شویم.
شهردار یاسبرین مجارستان گفت: یزد دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های صنایع دستی، صنعت، معماری و اقتصاد است که می‌تواند تعامل دو شهر را بیش از پیش به وجود آورد.
انتهای پیام/781/