خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 87 درصدی ثبت نام حامیان در طرح اکرام ایتام و محسنین- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 18 تیر 1402 - 11:44
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) از افزایش 87 درصدی ثبت نام حامیان در طرح اکرام ایتام و محسنین خبر داد.
حاميان،امداد،كميته،روز،اكرام،آسوده

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، حبیب‌الله آسوده؛ معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص تعداد حامیان جذب شده در پویش به عشق علی(ع) اظهار کرد: تاکنون از عید قربان تا روز گذشته، بیش از 21 هزار نفر عدد 1 را به سرشماره 30003333 ارسال کرده‌اند.
وی با اشاره به رشد 87 درصدی ثبت نام حامیان نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: بیش از هزار پایگاه در سطح کشور در روز عید غدیر فعالیت داشتند که پیش‌بینی ما 20 هزار ثبت نام جدید بود اما به رقم 21 هزار حامی رسیدیم.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) اضافه کرد: بحث اکرام ایتام و محسنین صرفاً مربوط به اوضاع خاص نیست.
کل 365 روز دفاتر کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و درگاه‌هایی که اعلام شده است، آمادگی ثبت‌نام از حامیان را دارند.
آسوده تصریح کرد: سایت اکرام به آدرس ekram.emdad.ir و ارسال عدد 1 را به سرشماره 30003333 به منظور ثبت‌نام حامیان در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/