خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرایی شدن طرح دانش آموز و معلم تراز انقلاب اسلامی در استان بوشهر- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 تیر 1402 - 11:42
امام جمعه بوشهر از اجرایی شدن طرح دانش آموز، معلم و مدرسه تراز انقلاب اسلامی در استان بوشهر خبر داد و گفت: برای ارتقا هویت ملی و دینی دانش آموزان برنامه ریزی شود.
بوشهر،توجه،وزارتخانه،انقلاب،استان،دشمنان،عرصه،پرورش،جوانان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری صبح امروز در نشست با مسئولان قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش توجه به زیرساخت‌های این وزارتخانه را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش یک وزارتخانه بنیادین و راهبردی است که باید به آن توجه شود، چرا که این وزارتخانه باید منابع انسانی تراز انقلاب اسلامی تولید کند و هم توسعه علم و فناوری از این وزارتخانه آغاز می شود.
امام جمعه بوشهر توجه به فرهنگ‌سازی ارزش و آرمان‌های انقلاب اسلامی و ملی را یک ضرورت دانست و بیان کرد: باید در حوزه معماری سطح و ارتقای هویت ملی و دینی دانش‌آموزان برنامه ریزی و حصار قوی در عرصه صیانت از شخصیت جوانان در برابر تهاجم گسترده فرهنگی سیاسی و اجتماعی دشمنان ایجاد شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه در اغتشاشات سال قبل دشمنان روی آموزش و پرورش تمرکز ویژه‌ای داشت گفت: هر چه بتوانیم جوانان و نوجوانان را مدیریت کنیم موفق‌تر خواهیم بود وگرنه دشمنان آنها را مدیریت خواهند کرد.
صفایی بوشهری در ادامه سخنان خود بر توجه به موضوع اخلاق و شخصیت‌سازی دانش‌آموزان تأکید کرد و افزود: در برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات در کنار توجه به مسئله داوری، توجه به اخلاق نوجوانان و جوانان بسیار مهم است و باید روی این موضوع کار شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر دانش‌آموزان را بهترین مدافع نظام و اسلام دانست و افزود: باید این قشر جامعه در عرصه صیانت و حفاظت از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب قوی کنیم.
وی از اجرایی شدن طرح دانش‌آموز، معلم و مدرسه تراز انقلاب اسلامی در استان بوشهر خبر داد و گفت: طرح‌های مهم زیربنایی در عرصه فرهنگ‌سازی در استان بوشهر تقویت شود.
انتهای پیام/190/