خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف محموله 100 میلیاردی پارچه قاچاق در استان بوشهر- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 تیر 1402 - 11:42
فرمانده انتظامی استان بوشهر از توقیف یک دستگاه کامیون تریلی حامل پارچه قاچاق به ارزش 100 میلیارد ریال در استان خبر داد.
قاچاق،بوشهر،محموله،پارچه،خودروها،قضايي،كشف،انتظامي

سردار حیدر سوسنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با بیان اینکه جابه‌جایی کالای خارجی بدون مستندات قانونی قاچاق محسوب می‌شود، اظهار داشت: در این راستا به‌صورت شبانه‌روزی مکان‌های مختلف و تردد خودروها رصد و پایش می‌شود.
رئیس پلیس استان بوشهر از شناسایی محموله قاچاق پارچه از یک دستگاه کامیون تریلی خبر داد و بیان کرد: در اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران انتظامی شهرستان دشتی هنگام کنترل خودروها در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه تریلر مشکوک و با هماهنگی قضایی خودرو را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به اینکه در بررسی خودرو تعداد بیش از یک‌ هزار و 860 طاقه پارچه با مارک مختلف خارجی کشف شد، افزود: برابر اعلام کارشناسان ارزش محموله قاچاق کشف شده 100 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی با بیان اینکه در این ارتباط یک قاچاقچی دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شد، همچنین از شهروندان تقاضا کرد در صورت اطلاع و مشاهده هر گونه فعالیت غیرمجاز از جمله قاچاق و توزیع خارج از شبکه کالاها، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/190/