خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی صربستانی جدید واترپلو وارد ایران شد

مهر | ورزشی | جمعه، 16 تیر 1402 - 15:43
«دژان میلاکوویچ» مربی صربستانی که قرار است به عنوان مدیر فنی تیم ملی واترپلو با فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو همکاری داشته باشد، وارد ایران شد.
واترپلو،مربي،صربستاني،فني،تيم

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، با توجه به مسیر واترپلو ایران که بیش از ۷ سال زیر نظر یک مربی صربستانی رو به پیشرفت بود، با تصمیم کمیته فنی واترپلو و تایید ریاست فدراسیون و پیگیری های انجام شده یک مربی صربستانی دیگر برای تقویت کادر فنی تیم ملی واترپلو وارد ایران شد.
«دژان میلاکوویچ» صربستانی مدیر فنی جدید تیم ملی واترپلو ایران برای همکاری رسمی خود با فدراسیون و عقد قرارداد کوتاه مدت (تا پایان بازی های آسیایی هانگژو) امروز پنجشنبه (۱۵ تیر ۱۴۰۲) با استقبال مهدی پنام تاش سر مربی تیم و دیگر اعضای کادر فنی وارد تهران شد.
این مربی صربستانی به واسطه فعالیت در واترپلو آسیا و سرمربیگری تیم ملی سنگاپور شناخت خوبی از واترپلو ایران دارد.
قرارداد اولیه با این مربی کوتاه مدت است و در صورت کسب نتیجه در بازی‌های آسیایی این قرارداد تمدید خواهد شد.