خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشن های عیدغدیر باید در جامعه‌فراگیر شوند

مهر | استان‌ها | جمعه، 16 تیر 1402 - 15:29
ایلام-امام جمعه ایلام گفت: برای جبران غفلت های گذاشته، باید جشن های عیدغدیر در جامعه‌فراگیر شوند.
غدير،عيد،خداوند،ايلام،جمعه،امام،جامعه،تبار،كريمي،اسلام،اشاره ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام الله نور کریمی تبار در خطبه‌های نماز جمعه ایلام اظهار کرد: اگر به جایگاه غدیر توجه می‌شد، عاشورا اتفاق نمی‌افتاد و سرنوشت دنیا و به خصوص مسلمانان الان این‌جور نبود و طوری دیگر بود.
امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه یکی از نیازهای عید غدیر، فضای نشاط، شادابی و لبخند در جامعه است، یادآور شد: در روایتی از امام رضا (ع) آمده است که می‌گوید هر کس در این روز به روی مومنی لبخند بزند، روز قیامت خداوند با نگاه رحمت به او نگاه خواهد کرد و هزار حاجت او نیز برآورده در دنیا و آخرت می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی تبار یادآور شد: نیاز است همانطوری که برای عزای ائمه معصوم (ع) عزاداری می‌کنیم و برنامه‌های مختلف اجرایی می‌شود که کار خیلی خوبی است، برای شادی ائمه اطهار (ع) نیز باید برنامه‌های شاد و جذاب در جامعه برگزار شود.
وی تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ غدیر در جامعه باید کار کنیم، از همه مردم استان که به صورت خودجوش جشن عیدی برپا کردند، تقدیر و تشکر می‌کنم، نیاز است این جشن‌ها فراگیر شود.
وی افزود: عید غدیر بزرگترین عیدی است که خداوند، نصیب انسان‌ها کرده، چراکه نشان دهنده شایسته سالاری در نظام حکومتی اسلامی است.
وی بیان کرد: عید غدیر خم، عید مستضعفان جهان است، روزی است که امام معصوم (ع) از طرف خداوند مسئولیت اجرای قوانین اسلام و تبیین آنها را برعهده می‌گیرد.
خطیب نماز جمعه ایلام با اشاره به اینکه در نکوداشت و تحلیل این عید کوتاهی و غفلت‌هایی در طول تاریخ از صدر اسلام تا کنون صورت گرفته است، افزود: نتیجه این کوتاهی، خانه نشین شدن امامت و جایگزین شدن خلافت شد.
حجت‌الاسلام کریمی تبار تاکید کرد: نتیجه این خانه نشینی، مظلوم شدن تنها یادگار پیامبر اسلام (ص) شد که باید جبران و غدیر در جایگاه واقعی خودش قرار گیرد.
امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه کسانی که تصویب لایحه حجاب و عفاف نقش دارند، دقت کنند و حکم خداوند را در نظر بگیرند، افزود: وقتی از حجم خداوند کوتاه بیاییم، ضربه سخت‌تری خواهیم خورد این آزمونی برای تصویب کننده ها است.
وی گفت: کسانی که ابزار دشمن هستند و برای ناهنجاری در جامعه تلاش می‌کنند، باید با آنها برخورد قانونی صورت گیرد.