دمای هوای اهواز "جهنمی" شد/ دما به 50 درجه رسید- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم
تسنیم
|
استانها
|
پنجشنبه، 15 تیر 1402 - 16:42
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: اهواز با 50 درجه سانتیگراد، حداکثر دمای استان را در 24 ساعت گذشته به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان، محمد سبزهزاری اظهار داشت: در شبانه روز گذشته ایذه با 20.7 درجه سانتیگراد خنکترین نقطه استان و حداقل دمای اهواز 30.6 درجه سانتیگراد گزارش شده است.
وی افزود: همان گونه که انتظار میرفت استقرار الگوی تابستانی سبب وقوع دماهای 49 درجه و بالاتر از روز گذشته در استان شد که این وضعیت تا روز شنبه برای برخی نقاط استان تداوم خواهد داشت.
سبزهزاری گفت: به تدریج با جنوبی شدن جریانات با شدت و ضعف، شاهد افزایش رطوبت در نوار ساحلی و مرکز استان به ویژه ساحل شرقی استان تا روز یکشنبه خواهیم بود.
اداره کل هواشناسی استان خوزستان در اطلاعیهای نسبت به وقوع دماهای 49 درجه و بالاتر از ظهر روز چهارشنبه هفته جاری هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.
انتهای پیام/735/