خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلان بیمارستان غدیر فردا با حضور رئیسی به بهره برداری می‌رسد

مشرق | سیاسی | پنجشنبه، 15 تیر 1402 - 15:29
بیمارستان غدیر که فردا جمعه توسط رئیس جمهور به افتتاح می‌رسد دارای ۸۲۱ تخت، ۶۸ تخت اورژانس و ۲۴ اتاق عمل است.
غدير،بيمارستان،اورژانس،بهداشت،پورت،مصدومان،بالگرد

به گزارش مشرق، بیمارستان مدرن و مجهز غدیر که روز جمعه شانزدهم تیرماه همزمان در عید سعید غدیر خم توسط رئیس جمهور افتتاح می‌شود، مرکز معین و خدمت رسانی فوریتی به مصدومان حوادث و مغز و اعصاب و جراحی عروق توام با پذیرش باز نسبت به تمام شهرهای همجوار است و زیرمجموعه مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش محسوب می‌شود.
«بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت با بیان اینکه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت بهداشت، ایجاد کلان بیمارستان‌ها است، در این باره اظهار داشته است که هدف از ساخت کلان بیمارستان‌ها این است که مراجعه‌کننده مجموعه خدمات پزشکی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی خود را همزمان به طور کامل، به آسانی و یکجا دریافت کرده و به مراکز مختلف مراجعه نکند.
به گفته وزیر بهداشت، بیمارستان غدیر مجهز به پیشرفته‌ترین هلی پورت (محل فرود بالگرد) اورژانس با قابلیت ارتباط با سازمان هواپیمایی کشوری و اورژانس کشور است که از طریق آن مصدومان در کمترین زمان با بالگرد به این بیمارستان منتقل می‌شوند همچنین در روز افتتاح بیمارستان غدیر با همکاری اورژانس تهران نخستین پرواز از محل هلی پورت بیمارستان غدیر انجام می‌شود.