خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایده‌ها و تولیدات رسانه‌ای در حوزه حجاب و عفاف حمایت می شوند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 تیر 1402 - 14:34
قم- دبیر ستاد حجاب و عفاف سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این ستاد در نظر دارد در موضوع حجاب و عفاف در رسانه و فضای مجازی، طرح‌ها و ایده‌های قابل اجرا را مورد حمایت قرار دهد.
عفاف،حجاب،ستاد،جنتي،تيرماه،توليدات

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد جنتی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران، جذب طرح‌ها و تولیدات فاخر در حوزه حجاب و عفاف و تکریم از صاحبان این آثار را از برنامه‌های ستاد حجاب و عفاف سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد.
وی از فعالان رسانه‌ای دعوت کرد که طرح‌ها و ایده‌های عملیاتی رسانه‌ای خود را در موضوع حکمرانی فرهنگی در عرصه حجاب و عفاف تا ۲۱ تیرماه برای دبیرخانه ستاد ارسال کنند.
جنتی گفت: عکس نوشت، اینفوگرافیک، نماهنگ، فیلم کوتاه، موشن گرافیک، پادکست، یادداشت، کوتاه نوشت، داستانک و طنز از جمله قالب‌های ارائه آثار است.
دبیر ستاد عفاف و حجاب سازمان تبلیغات اسلامی افزود: علاقه‌مندان تا ۲۱ تیرماه فرصت دارند برای شرکت در این رویداد، ابتدا از طریق پرس لاین http://b۲n.ir/p۶۲۸۸۱ ثبت نام کرده و سپس نمونه‌های تولیدات را برای آی دی IDEA_ST۱۷@ ارسال کنند.
حجت‌الاسلام جنتی اظهار داشت: طرح‌های منتخب پس از برگزاری سلسله نشست‌های نقد و بررسی کارشناسان مشخص می‌شوند و مورد حمایت این ستاد قرار می‌گیرند.