خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل توزیع گوشت های آلوده در بندرعباس دستگیر شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 تیر 1402 - 13:57
بندرعباس - رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی هرمزگان گفت: با هوشیاری و تلاش پلیس امنیت عمومی هرمزگان عامل توزیع گوشت های آلوده شناسایی و دستگیر و واحد صنفی وی پلمب شد.
صنفي،گوشت،آلوده،واحد،بشارتي،سرهنگ،مردمي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدی بشارتی گفت: در پی وصول یک مورد گزارش مردمی مبنی بر اینکه فردی به هویت معلوم در بندرعباس بدون رعایت ملاحظات بهداشتی اقدام به توزیع گوشت های آلوده و کمتر از قیمت واقعی در بازار می نماید، موضوع بصورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به وجود برخی نارضایتی های عمومی و مردمی دراین خصوص، ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی با گشت زنی های پنهان ضمن شناسایی واحد صنفی مورد نظر با تشکیل تیمی و با هماهنگی قضایی وحضور کارشناس دامپزشکی به محل اعزام و در بازرسی از واحد صنفی ۱۰۵ کیلو گوشت آلوده و غیر قابل مصرف کشف و ضبط کردند.
سرهنگ بشارتی ضمن قدردانی از مشارکت و همکاری شهروندان با پلیس در شناسایی و کشف جرائم، بویژه در حوزه تخلفات صنفی، اظهار داشت: در این رابطه ضمن پلمب واحد صنفی متخلف، عامل توزیع گوشت های آلوده نیز دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد.