خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس جام قهرمانی را بالای سر برد

فارس | برگزیده، ورزشی | دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 01:57
تیم قرمز پوششهر تهران در جام حذفی به قهرمانی رسید تا به دومین جام در فصل 98-97 فوتبال ایران دست پیدا کند.
جام،قهرماني،حذفي،پرسپوليس،تيم،97

تیم قرمز پوششهر تهران در جام حذفی به قهرمانی رسید تا به دومین جام در فصل 98-97 فوتبال ایران دست پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم پرسپولیس در فینال جام حذفی فصل 98-97، موفق شد با تک گل علی علیپور در نیمه اول، داماش گیلانیان را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد و به مقام قهرمانی برسد.
بازیکنان و دیگر اعضای تیم پرسپولیس، در ورزشگاه تازه تاسیس شهدای فولاد شهر اهواز پس از حدود 10سال جام قهرمانی در مسابقات حذفی را بالای سر برد.
بازیکنان پرسپولیس به هنگام دریافت مدال های خود که توسط عرب مدیرعامل این باشگاه، شریعتی استاندار خوزستان و بهاروند رئیس سازمان لیگ اهدا می شد بسیار خوشحال بودند.
همچنین وقتی برانکو برای درایفت مدال خود آمد به شدت از سوی هواداران تشویق شد.
در نهایت جام قهرمانی توسط سید جلال حسینی بالای سر برده شد.
انتهای پیام/