خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد چین از مقامات ژاپن به خاطر دخالت در امور تایوان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 تیر 1402 - 11:51
دیپلمات ارشد چین از ژاپن به دلیل دخالت‌های اخیر این کشور در موضوع تایوان انتقاد کرد.
ژاپن،چين،وانگ،توكيو،اقتصاد،روابط،آمريكا

وانگ یی، دیپلمات ارشد چین ادعای برخی محافل در ژاپن مبنی بر اینکه هر گونه رویداد احتمالی در مورد تایوان برای ژاپن یک وضعیت اضطراری خواهد بود را محکوم کرد و آن را پوچ و خطرناک خواند و از توکیو خواست تا در این موضوع بسیار هوشیار باشد.
به گزارش کیودو نیوز، وانگ در دیدار با برخی مقامات ژاپن گفت که روابط چین و ژاپن در مقطع حساس جدیدی قرار دارد و این دو کشور امسال چهل و پنجمین سالگرد انعقاد توافقنامه دوجانبه صلح و دوستی را جشن می‌گیرند.
وانگ با اشاره به آمریکا به عنوان متحد امنیتی ژاپن، از توکیو خواست تا با جدا شدن از دومین اقتصاد بزرگ جهان مخالفت کند و اجازه مداخلات خارجی را در روابط دو کشور ندهد.
در بحبوحه تشدید رقابت آمریکا و چین، واشنگتن از توکیو خواسته تا وابستگی اقتصادی به چین را کاهش دهد.
ژاپن نیز معتقد است که جامعه تجاری عموماً از سیاسی کردن مسائل اقتصادی حمایت نمی‌کند و به گفته وزارت چین، جداسازی از اقتصاد چین به نفع هیچ طرفی نیست.