خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۷۲۰حکم قضایی مربوط به اراضی ملی در کردستان صادر و اجرا شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 تیر 1402 - 23:57
سنندج- رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳ هزار و ۷۲۰ حکم قضایی در شعبات دادگستری استان مربوط به اراضی ملی و منابع طبیعی صادر و اجرا شد.
كردستان،دادگستري،اراضي،برخورد،عمومي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کردستان، حجت الاسلام سید حسین حسینی اظهار کرد: برخورد با تصرفات اراضی ملی، منابع طبیعی و همچنین ساخت و سازهای غیرمجاز از راهبردهای مهم دادگستری کردستان است.
وی افزود: در سال گذشته خوشبختانه تمامی احکام صادره از سوی قضات در این رابطه به مرحله اجرا در آمده است.
رئیس کل دادگستری کردستان صیانت از اراضی ملی و نظارت مستمر بر اموال عمومی را یکی از اصلی‌ترین مصادیق حقوق عامه دانست.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضائی در امر مبارزه با فساد و زمین خواری عزمی راسخ دارد و بدون هرگونه اغماض با متخلفان در این زمینه با قاطعیت برخورد خواهد کرد.