سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه فحاشی و پرتاب اشیا در سکوها/ تجمع داماشی‌ها بیرون ورزشگاه و شعار علیه مسوولان فوتبال

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 13 خرداد 1398 - 00:17
نیمه نخست دیدار پرسپولیس و داماش در میان فحاشی تماشاگران و پرتاب بطری از سوی آن‌ها برگزار شد.
تماشاگران،ورزشگاه،بازي،ديدار،داماش

نیمه نخست دیدار پرسپولیس و داماش در میان فحاشی تماشاگران و پرتاب بطری از سوی آن‌ها برگزار شد.
به گزارش ایسنا، دیدار پرحاشیه فینال حذفی بالاخره ساعت ۲۳:۲۰ دقیقه آغاز شد که نیمه نخست این دیدار با پیروزی یک بر صفر پرسپولیس مقابل داماش گیلانیان به پایان رسید.
حواشی نیمه نخست این دیدار را در ادامه می‌خوانید:
با این که پس از متشنج شدن جو ورزشگاه، تماشاگران تصمیم به رفتن گرفتند اما پس از این که مشخص شد تصمیم نهایی مسؤولان بازی برگزاری فینال حذفی است، آن‌ها دوباره به جایگاه‌های‌شان بازگشتند و ورزشگاه را پر کردند.
تماشاگران داماش گیلانیان که در ابتدا نتوانسته بودند در ورزشگاه فولاد مستقر شوند، پس از این که تصمیم به برگزاری بازی گرفته شد در جایگاه VIP حضور پیدا کردند.
تعداد آن‌ها حدود ۳۰۰ نفر بود و برخی از آن‌ها هم نتوانستند به داخل ورزشگاه بیایند.
آن نفراتی که بیرون ورزشگاه بودند با شعار علیه مسؤولان فوتبال ایران، آن‌ها را علیه تیم‌های شهرستانی خواندند.
در جریان بازی بارها تماشاگران به پرتاب بطری به داخل زمین اقدام کردند.
هم‌چنین تماشاگران بارها نسبت به یکدیگر فحاشی کردند.
خبرنگاران که جایگاه استقرارشان پیش از آغاز بازی توسط تماشاگران تسخیر شد، در کنار زمین بازی را تماشا می‌کردند.
انتهای پیام