خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

8800 کلاس درس ناایمن در تهران داریم- اخبار فرهنگیان و مدارس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 14 تیر 1402 - 15:16
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به 8800 مدرسه نیمه تمام در کشور گفت: پیش بینی ما نیاز به 20 هزار میلیارد تومان اعتبار است.
مدارس،تومان،كانكسي،خيران،تكميل،حذف،اعتبار

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا خان‌محمدی؛ رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور امروز گفت: با اشاره به 8800 مدرسه نیمه‌تمام در کشور گفت: پیش‌بینی ما نیاز به 20 هزار میلیارد تومان اعتبار است.
وی ادامه داد: مولدسازی املاک مازاد آموزش و پرورش برای ساخت مدارس جدید مدنظر است.
خان‌محمدی افزود: در سال گذشته تعهدات خیران از 3400 میلیارد تومان به 7 هزار میلیارد تومان رسیده است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره تخصیص بودجه از محل صندوق ذخیره ارزی برای حذف مدارس تخریبی گفت: این اعتبار زمانی تخصیص می‌یابد که درآمدهای نفتی تحقق یابد اما به دلیل تحریم‌ها این موضوع محقق نشد و همچنان 19 درصد مدارس ناایمن هستند.
حذف مدارس کانکسی بالای 10 دانش‌آموز تا سال 1403
وی متذکر شد: تا پایان سال 1403 مدارس کانکسی بالای 10 دانش‌آموز را حذف خواهیم کرد و در یک سال اخیر 749 کلاس درس کانکسی جمع آوری شده است.
خان‌محمدی درباره پروژه‌های نیمه‌تمام مدرسه‌سازی بیان کرد: 8987 کل پروژه‌های نیمه‌تمام است و سهم خیران 2524 پروژه است و تا زمانی که ساخت مدارس نیمه‌تمام تکمیل نشود، پروژه جدیدی آغاز نمی‌شود‌.
وی افزود: در منطقه بهارستان استان تهران، تراکم دانش‌آموزی بسیار بالا است و به خیران گفته‌ایم پروژه‌های نیمه‌تمام را تکمیل کنید.
برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، 4600 میلیارد تومان اعتبار است که پیش بینی ما 20 هزار میلیارد تومان است.
انتهای پیام/