خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادف در جاده قدیم کردکوی یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 خرداد 1398 - 23:55
گرگان- سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: تصادف در جاده قدیم کردکوی یک کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.
كردكوي،موتورسيكلت،اورژانس،جاده

علیرضا کمال غریبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساعت ۱۸ و پنج دقیقه یکشنبه تصادف پژو ۴۰۵ با موتورسیکلت در جاده قدیم کردکوی حدفاصل سالیکنده و سرکلاته خرابشهر به اورژانس گزارش شد.
وی با بیان اینکه به محض اطلاع مأموران اورژانس به محل اعزام شدند، افزود: موتورسیکلت دو سرنشین داشت که یک سرنشین در محل فوت کرد و راکب دیگر هم به شدت مصدوم شد.
کمال غریبی ادامه داد: مأموران اورژانس بعد از اقدامات اولیه سه مصدوم حادثه (سرنشینان پژو و راکب موتورسیکلت) را به بیمارستان امیرالمومنین (ع) کردکوی منتقل کردند.
گفتنی است؛ جاده قدیم کردکوی یکی از جاده های حادثه خیز استان بوده که باید مسئولان نسبت به ایمن سازی آن اهتمام بیشتری ورزند.