محموله دخانی50 میلیاردی در آب های قشم توقیف شد- اخبار جزایر خلیج فارس - اخبار استانها تسنیم
فرمانده مرزبانی هرمزگان اعلام کرد: با تلاش و هوشیاری ماموران مرزبانی در جزیره قشم یک محموله دخانی بزرگ به ارزش بیش از 50 میلیارد ریال در آب های این جزیره کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، سردار بهادر اسماعیلی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: محموله کشف شده شامل سه میلیون و 624 هزار نخ سیگار قاچاق است که از دو فروند شناور کشف شد.
وی در تشریح این عملیات بیان کرد: مرزبانان پایگاه دریابانی قشم در راستای مبارزه با قاچاقچیان و سرباندهای قاچاق با اجرای یک طرح عملیاتی دقیق موفق شدند یک باند وارد کننده کالا به مرزهای دریایی هرمزگان را متلاشی کنند.
فرمانده مرزبانی هرمزگان اعلام کرد: با تلاش و هوشیاری ماموران مرزبانی در جزیره قشم یک محموله دخانی بزرگ به ارزش بیش از پنج میلیارد ریال در آبهای این جزیره کشف و ضبط شد.
اسماعیلی تصریح کرد: این مرزبانان با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی و کنترل مرزهای دریایی، موفق شدند 2 فروند شناور متخلف را توقیف و سه میلیون و 624 هزار نخ سیگار قاچاق را کشف کنند.
وی ارزش ریالی محموله کشف شده را 50 میلیارد و 240 میلیون ریال اعلام کرد.
فرمانده مرزبانی هرمزگان با تاکید بر مقابله با پدیده شوم قاچاق و برخورد با متخلفان و قاچاقچیان، تصریح کرد: در جریان این عملیات شش نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
اسماعیلی ضمن تشکر از تعامل خوب مرزنشینان هرمزگان با ماموران مرزبانی از آنها خواست تا در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را برای پیگیری در اسرع وقت به نزدیکترین واحد دریابانی یا پلیس 110 اطلاع دهند.
وی با اشاره به اولویتهای مرزبانی در مقابله با هرگونه قاچاق، گفت: مرزبانی با بسیج همه امکانات به صورت شبانه روزی در جهت صیانت از مرزهای آبی و مقابله با پدیده شوم قاچاق و برخورد با افراد سودجو تلاش میکند.
انتهای پیام/7558/