خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهدیدات فضای مجازی را به فرصت تبدیل کنید

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 12 خرداد 1398 - 21:23
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: با حفظ روحیه انقلابی تهدیدات فضای مجازی را به فرصت تبدیل کنید.
بسيج،دانشجويي،تبريز،حفظ،ارتقا،سواد،ديني

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در دیدار بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار داشت: بسیج دانشجویی با استفاده از فرصت جوانی و با حفظ روحیه انقلابی، سواد رسانه ای و سواد فضای مجازی خود را ارتقا دهند و تهدیدات بوجود آمده در این فضا را به فرصت تبدیل کنند و به شبهات دینی و فرهنگی ایجاد شده توسط دشمن پاسخ دهند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بسیج باید آتش به اختیار با حفظ قانون در تمام عرصه‌ها پیشگام باشد گفت: بسیج دانشجویی باید با وحدت و اعتماد به نفس بالا و حفظ امید با دیگر تشکل‌های فعال دانشگاه‌ها ارتباطی تنگاتنگ داشته باشد.
امام جمعه تبریز افزود: ارتباط با روحانیت و تحکیم روابط با آنها در دانشگاه‌ها و عدم اختلاف بین بچه‌های حزب اللهی از دیگر وظایف بسیج دانشجویی است که دشمنان در رسیدن به اهدافشان ناکام می‌گذارد.
امام جمعه تبریز در ادامه با تاکید بر ارتقا سطح علمی بسیج گفت: برگزاری دوره‌های بصیرت افزایی سیاسی و دینی هم باید در دانشگاه جز اولویت‌ها باشد.
انتهای پیام/60001/ر