سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت بیش از ۵ هزار میلیارد حقوق به مستمری‌بگیران در لرستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 تیر 1402 - 12:15
خرم‌آباد - مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان از پنج هزار و ۸۷ میلیارد تومان حقوق به مستمری‌بگیران طی سال گذشته در این استان خبر داد.
تأمين،اجتماعي،كارفرمايان،پرداخت،بخشودگي،لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر گودرزی امروز سه‌شنبه در دیدار با اعضای هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی لرستان با اشاره به رویکرد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان، اظهار داشت: طرح بخشودگی جرایم کارفرمایان ویژه واحدهای صنعتی، معدنی، تولیدی، کشاورزی، خدماتی و صنفی صرفاً در راستای تقویت کارگاه‌ها و حمایت از بخش تولید تصویب و اجرایی شده است.
وی گفت: براین‌اساس این طیف از کارفرمایان تا پایان مردادماه مهلت دارند تا با ثبت در خواست خود به‌صورت غیرحضوری در سامانه es.tamin.ir و پرداخت اصل بدهی به‌صورت یکجا و اقساط از بخشودگی جرایم بهره‌مند شوند.
مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان با تأکید بر همکاری کارفرمایان در پرداخت به‌موقع حق بیمه تأمین اجتماعی، گفت: در سال ۱۴۰۱، اداره کل تأمین اجتماعی استان در حوزه پرداخت حقوق به مستمری‌بگیران بیش از پنج هزار و ۸۷ میلیارد تومان و در حوزه تعهدات کوتاه‌مدت قریب به ۱۵۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان هزینه کرده است.