خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صنایع خراسان رضوی دانشجویان را بورسیه کنند- اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 تیر 1402 - 10:14
استاندار خراسان رضوی گفت: صنایع استان به واسطه داشتن انگیزه و سرمایه می توانند در بورسیه کردن دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای پای کار بیایند تا حلقه واسطه بین دانشگاه و صنعت را تکمیل کنند.
دانشگاه،استان،كشور،فني،نيروي،رضوي،متخصص،خراسان،تخصصي،صنايع،ت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهارداشت: این استان با داشتن مزیت‌های مختلفی در حوزه های گوناگون نیازمند نیروی متخصص برای حل مسائل خود است و به همین دلیل نیروی متخصص مهارتی که توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای تربیت می‌شوند می‌توانند در جهش اقتصادی استان موثر باشند.
ادامه داد: سعی ما در استان این است که با راه اندازی پردیس‌های مختلف تخصصی در کنار صنایع، فاصله بین افراد نخبه با صنایع استان کاهش یابد تا در نهایت منجر به تولید و شاهد کاهش تورم در استان باشیم.
دانشگاه فنی و حرفه‌ای زمان ورود نیروی متخصص به صنایع را کاهش می‌دهد
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور نیز در نشست با استاندار خراسان رضوی گفت: این دانشگاه می‌تواند زمان ورود نیروی متخصص از دانشگاه به صنایع را کوتاه کند و حال آنکه در بیشتر دانشگاه های کشور تاکید بر فراگیری درس‌های نظری برای انجام کارهای پژوهشی است.
عرفان خسرویان افزود: آموزش‌های این دانشگاه گران است زیرا 80 درصد مهارت آموزی دانشجویان در کارگاه ها شکل می‌گیرد و در عین حال مواد اولیه مورد نیاز ، استاد ماهر تخصصی و همچنین هزینه‌های کارگاه آموزشی با توجه به نیازهای تخصصی همراه با افزایش قیمت است.
وی ادامه داد: در دور اول سفر ریاست جمهوری مبلغ 650 میلیارد تومان برای طرح های عمرانی این دانشگاه در سطح استان در نظر گرفته شده است تا عقب ماندگی‌های موجود جبران شود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهار کرد: این دانشگاه توان آن را دارد تا نیروی کار تخصصی مورد نیاز استان خراسان رضوی را در فرایندی چهار ساله تربیت کند.
وی با اشاره به دیدار خود از کشور لبنان و نشست با وزیر کار این کشور گفت: آنها از ما خواسته اند تا در خصوص تربیت نیروی مهارتی دانشگاهی با آن کشور در تعامل باشیم و به زودی قرار داد همکاری در این خصوص به امضا خواهد رسید.
خسرویان افزود: نزدیک به 180 هزار دانشجو در سراسر کشور در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای مشغول به تحصیل هستند که تعداد11 هزار و 500 دانشجو در 11 شعبه این دانشگاه در سطح استان خراسان رضوی به فراگیری مهارت می‌پردازند.
وی اضافه کرد: امروز همراه با اعضای هیات رئیسه این دانشگاه و همسو با رویکرد دولت سیزدهم سعی شد تا در دیدار حضوری صحبت‌های دانشجویان و خانواده این افراد را بشنویم و سپس هر کدام از اعضای هیات رئیسه به دانشگاه های سراسر استان رفتند تا از نزدیک در جریان امور قرار گیرند.
انتهای پیام/282/.