خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد بخش صنعت اصفهان به 7.7 درصد رسید- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 تیر 1402 - 09:42
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه رشد بخش صنعت اصفهان به 7.7 درصد رسید، گفت: وضعیت بهبود فضای کسب و کار و رتبه استان به رتبه پنج ارتقاء پیدا کرده است.
صنعت،امام،درصد،اردستان،شيب،معدن،تقدير،رتبه،سود،اصفهان،فضاي،ك ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان‌، امیرحسین کمیلی شامگاه دوشنبه در همایش تجلیل از واحدهای صنعتی و معدنی اردستان اظهار داشت: سال گذشته رشد اقتصادی کشور به همت مجموعه فعالان اقتصادی خیلی خوب بوده و فقط رشد بخش صنعت آن خیلی مثبت بوده که به همت تولیدگران ما این کار انجام شده است.
وی افزود: فرآیندهای زیادی موجب شده تا این رشد صورت بگیرد و حاکمیت هم در کنار بخش خصوصی بود تا این روند اتفاق افتاد و فضای کسب و کار رونق بگیرد و در سال یک‌هزار و 400 رشد بخش صنعتمان 3.1 درصد بوده که به 7.7 رسیده است که رشد خیلی خوبی را داشته و انتظار از این بیشتر بوده و این شیب در سال جاری تندتر و سریع‌تر خواهد شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: در فصل آخر دولت قبل رشد بخش صنعت 2.2 درصد بوده که در زمستان سال 1401 این رشد به 11.9 درصد رسیده و این یعنی شیب خوبی بوده است در حالی که در هشت سال دولت قبل متوسط آن 1.6 درصد بوده و این نشان می‌دهد شیب خیلی خوب است و بخش خصوصی در کنار بخش حاکمیتی قرار گرفته و با یکدیگر دست در دست هم داده‌اند تا کارها تسهیل شود.
وی ابراز داشت: در استان اصفهان حداقل هفته‌ای دو جلسه چهار تا پنج ساعته در خصوص تسهیل و رفع موانع صنعت داریم و خیلی از موانع را توانسته‌ایم در این جلسات برطرف کنیم و مصوبات خیلی خوبی داشته و در فضای بهبود کسب و کار تاثیرگذار بوده است.
کمیلی بیان کرد: یکسال و نیم گذشته وضعیت بهبود فضای کسب و کار و رتبه استان اصفهان رتبه 23 بوده است و در زمستان سال گذشته این رتبه به پنج ارتقاء پیدا کرده است و چند پله با تلاش و همت‌ها واقع شده و حضور ما هم به این جهت است تا از صنعتگران با تمام مشکلاتی که وجود دارد تقدیر کنیم و با توجه به اینکه در کشور ناترازی انرژی داریم یعنی هر از گاهی با گاز، برق و آب مشکل داریم و بعضا با منابع انسانی، سرمایه در گردش و مالی هم روبه‌رو هستیم و با همه این مشکلات رشد داشته‌ایم.
صنعتگران در کار خیر مشارکت کنند
حجت‌الاسلام حسن دهشیری امام جمعه اردستان در ادامه مراسم اظهار داشت: ولادت حضرت امام هادی علیه السلام را تبریک می‌گوییم و دنیا و مظاهری که با آن زندگی می‌کنیم زودگذر است و دنیا خصلتش همین است؛ به نقل از امام هادی علیه السلام دنیای افراد دو دسته هستند و عده‌ای سود می برند اما عده‌ای سود می‌برند اما در خسران و زیان هستند و سرمایه خود را از بین می‌برند.
وی افزود: شما در معدن فعالیت می‌کنید و جایی است که پایدار بوده و سودآوری آن زود تمام نمی‌شود و شما کار بزرگی انجام می‌دهید و مردم هم باید قدردان شما باشند و قرآن شریف می‌فرماید استعمار یعنی آباد کردن اما در بعضی کشورهای غربی از این کلمه سوء استفاده کردند و خداوند آنچه در زمین دارد در اختیار بشر قرار داد تا اکتشاف و فرآورده‌سازی کنید و سود لازم را ببرید و جامعه کار شما را تقدیر می‌کنند و مسئولان باید دغدغه داشته باشند تا مشکلات شما را بشناسند و آن را برطرف کنند.
امام جمعه اردستان گفت: شما کارآفرینی و اشتغالزایی می‌کنید و ضمن خدمت به جامعه با مشکلاتی روبرو می‌شوید که با دادن طرح و کار تحقیقاتی برای استقلال کشور زحمت می‌کشید و کار شما نیاز به تقدیر دارد و ضمن تبریک روز صنعت و معدن باید اعلام کنیم پیشنهاد دادیم شما که از زمین خدا استفاده می‌برید و زحمت می‌کشید ثمره وجودی شما به شکلی باشد تا برای شهرستان هم ماندگاری داشته باشد و ضمن برنامه‌ریزی و به عنوان تقاضای مردم نیازها و تجهیزات پزشکی را تامین کنید تا به عنوان یک کار خیر برایتان بماند یا برای سرای سالمندان بخشی از آن را تامین کنید و کلا کارهای خیر را انجام دهید تا بقیه خیران از شما یاد بگیرند.
انتهای پیام/802/.