خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تزریق ۴۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رتبه بندی فرهنگیان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 تیر 1402 - 18:29
قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: ۴۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رتبه بندی به آموزش و پرورش تزریق شده است.
پرورش،آموزش،راهيان،بسيج،فرهنگيان،اسلامي،مرادي،قزوين،پيشرفت

به گزارش خبرنگار مهر، نقی سیاهکالی مرادی بعد از ظهر دوشنبه در نشست توانمندسازی مدیران کانون‌های بسیج فرهنگیان نواحی و مناطق استان قزوین اظهار کرد: همه ما باید قدر نظام مقدس جمهوری اسلامی را بدانیم و همه باید سعی کنیم بهترین، خالص‌ترین و متدین‌ترین نیرو برای جمهوری اسلامی باشیم.
وی افزود: نقش بسیج از اول انقلاب اسلامی تاکنون، نقش مؤثر و آشکاری است و هرجا شرایط برای کشور سخت شد، تفکر بسیجی به کمک کشور آمد.
این مسئول با بیان اینکه بسیج فرهنگیان و دانش آموزی تکمیل کننده مأموریت‌های آموزش و پرورش است تصریح کرد: باید از ظرفیت بسیج برای ورود نیروهای مؤمن و متدین انقلابی به آموزش و پرورش استفاده کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه امروز فرصت برای ایفای نقش بسیجیان فراهم است، تصریح کرد: عده‌ای هدفمند تلاش می‌کنند جامعه فرهنگیان را مقابل جمهوری اسلامی قرار دهند در حالی که قاطبه معلمان مؤمن، باتقوا و متعهد هستند.
سیاهکالی مرادی تاکید کرد: بسیج فرهنگیان باید یاریگر ما در برگزاری یادواره شهدا، راهیان نور و راهیان پیشرفت باشد.
وی بیان کرد: در سال تحصیلی آینده برای راهیان پیشرفت سهمیه تهیه می‌کنیم و دستگاه‌های اجرایی باید برای برگزاری راهیان نور و راهیان پیشرفت سرمایه گذاری کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه نیروهای جوان توانمند و انقلابی شناسایی و به آموزش و پرورش معرفی شود تصریح کرد: با همدلی می‌توان کارهای مؤثری انجام داد.
وی با بیان اینکه ۴۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رتبه بندی به آموزش و پرورش تزریق شده است، افزود: دستاوردها و خدمات را برای جامعه تبیین کنیم.
سیاهکالی مرادی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با همدلی و اتحاد بیشتر قدم‌های مؤثری برای اعتلای آموزش و پرورش برداریم.