خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا عید غدیر اشرف الاعیاد است؟- اخبار کرمان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 تیر 1402 - 17:14
نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: در روایات ما، تعابیر بسیار معناداری در مورد عید غدیر خم آورده شده و از این عید به عنوان اشرف الاعیاد و عیدالله الاکبر تعبیر شده است.
عيد،روز،امامت،جامعه،غدير،ولايت،خم،اعياد،قربان

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با تبریک دهه امامت و ولایت با تبریک عید قربان و عید غدیر خم، اظهار داشت: ایام دهه امامت و ولایت فرصتی مغتنمی برای تبیین جایگاه ولایت در جامعه است.
در روایات ما، تعابیر بسیار معناداری در مورد عید غدیر خم آورده شده و از این عید به عنوان اشرف‌الاعیاد و عیدالله الاکبر تعبیر شده تا عظمت این روز بزرگ یادآور شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با بیان اینکه عید غدیر خم؛ عید اکبر و بزرگترین عید و اشرف و آقای دیگر اعیاد است، گفت: اینکه مقام آقایی به این عید داده شده به دلیل اهمیت و جایگاه رفیع این عید بزرگ است.
عید فطر روزی است که مسلمانان پس از یک ماه روزه‌داری و عبودیت و به شکرانه آن، روز عید فطر را گرامی می‌دارند.
در روز عید قربان چهله حضرت موسی علیه السلام به پایان می‌رسد، روز عروج سفر معنوی حج و اعمال آن است، حضرت ابراهیم علیه السلام در این روز از آزمون بزرگی بیرون می‌آید و عید قربان جایگاه رفیع و مهمی دارد.
علیدادی سلیمانی با بیان اینکه همه این اعیاد و همه احکام و مقررات الهی زمانی ماندگار هستند که امامت و رهبری جامعه دست امام عادل و مبسوط الید باشد، ادامه داد: در زمان نبوت و رسالت، نبی و رسول باید در جامعه حاکم باشد و پس از نبوت، امامت و ولایت باید در جامعه حاکم باشد.
اگر امامت و ولایت در حاکم باشد، دیگر اعیاد و احکام اسلامی هم معنا پیدا می‌کند، بیان کرد: به همین دلیل عید غدیر خم، عید اشرف و اکبر نامگذاری شده است.
وی با بیان اینکه در این روز امامت جامعه پس از پیامبر (ص) معرفی شده و خدواند در این روز، دین را کامل و نعمت را بر ما تمام کرده است، گفت: عالی‌ترین مسئله در باب تشکیل جامعه اسلامی در غدیر متجلی شده است.
انتهای پیام/511/