خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از توجه به درآمدزایی مشارکتی در حوزه‌های فرهنگی تا لزوم کم‌کردن فاصله با دانشگاه‌ها

ایسنا | دانش و فناوری | یکشنبه، 12 خرداد 1398 - 19:35
دومین گردهمایی غیرحضوری معاونان فرهنگی و روسای سازمان‌ها و مراکز جهاد دانشگاهی سراسر کشور با بررسی رویکردهای جدید در حوزه‌ فعالیت‌های فرهنگی این نهاد برگزار شد.
فرهنگي،دانشگاهي،جهاد،واحدهاي،سازمان،نهاد،دانشجويان،سازماني،گ ...

دومین گردهمایی غیرحضوری معاونان فرهنگی و روسای سازمان‌ها و مراکز جهاد دانشگاهی سراسر کشور با بررسی رویکردهای جدید در حوزه‌ فعالیت‌های فرهنگی این نهاد برگزار شد.
به گزارش ایسنا، این گردهمایی با حضور دکتر علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و برخی از مسؤولان فرهنگی این نهاد، ظهر امروز (یکشنبه، ۱۲ خرداد ماه) در سالن کنفرانس دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در این گردهمایی غیرحضوری، مسؤولان ستاد معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی از جمله رؤسای سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، سازمان انتشارات و سازمان دانشجویان و بعضی از معاونان فرهنگی واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس به بحث و گفت‌وگو پیرامون فعالیت‌های فرهنگی این نهاد پرداختند.
تاکید بر سبک زندگی و رهیافت‌های این حوزه در برنامه‌ی خبرگزاری ایکنا، اجرای طرح نذر فرهنگی در سازمان قرآنی برای نزدیکی دانشجویان با مشکلات مردم و نیازمندان، شروع جشنواره‌ی فیلم ۱۱۴ ثانیه‌ای «مبین» با همکاری وزارت ارشاد، صداوسیما و بسیج، توجه به جایگاه معاونت فرهنگی در نهاد جهاد دانشگاهی از طریق ارائه پیوست فرهنگی در برنامه‌ها، توجه به واحدهای فعال فرهنگی ستاد مرکزی معاونت در مقایسه با واحدهای غیرفعال یا دارای فعالیت کم، تقویت ارتباط بین ستاد معاونت فرهنگی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی و واحدها، کم کردن فاصله‌ی بین دانشگاه و جهاد دانشگاهی که مسأله‌ای حیاتی است، افزایش جلسات حضوری بین واحدهای سازمانی فرهنگی جهاد دانشگاهی، اعتماد به دانشگاه و دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی این نهاد و گسترش تبلیغات مسابقات دفاع سه‌دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی و افزایش طرح‌های مسابقات مشاعره دانشجویی، کتاب گویا، داستان‌نویسی خلاق و… در سازمان انتشارات از جمله مهم‌ترین محورهای ارایه‌شده در این گردهمایی بود.
بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، هم‌چنین ضرورت پرداختن به ظرفیت انتشار کتاب در حوزه‌های تخصصی و فروش اینترنتی آن توسط سازمان انتشارات، رفع مشکلات تأمین بودجه در شعب استانی خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، افرایش رقم طرح‌های مطالعاتی فرهنگی، توجه به افزایش بودجه واحدهای سازمانی فرهنگی جهاد دانشگاهی و روش‌های درآمدزایی‌های جدید، ارائه برنامه‌ای عملیاتی برای توجه به محورهای بیانیه‌ی گام دوم، شرکت کانون‌های دانشگاهی جهاد دانشگاهی در جشنواره رویش ملی دانشگاه‌ها، فعال کردن دانشجویان در طرح‌ریزی برنامه‌ها توسط سازمان دانشجویان، ارائه خروجی‌های تبلیغاتی باکیفیت برای مسابقات مناظره دانشجویی، برگزاری سلسله نشست‌های نقد فیلم با رویکرد بررسی مسائل اجتماعی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی نقد فیلم، پیشنهاد گرفتن طرح‌های ملی توسط ستاد مرکزی معاونت فرهنگی، ایجاد بانک اطلاعاتی طرح‌های اجرایی واحدها برای دسترسی سریع به تجارب و طرح‌های انجام شده، ارائه شفافیت مالی در طرح‌های فرهنگی، ارائه الگوی نیازسنجی فرهنگی دانشجویان، ضرورت مستند کردن خروجی‌های طرح‌های فرهنگی واحدهای سازمانی، تمرکز بر روی حوزه‌های مسائل اجتماعی، توجه استان‌های تاریخی و دارای توانایی فنی - صنعتی به طرح ایران مرز پرگهر، پیشنهاد طرح گشت‌وگذار علمی مورد تاکید مقام معظم رهبری برای اساتید دانشگاهی در قالب طرح ایران مرز پرگهر، شناسایی طرح‌های آسیب‌شناسی اجتماعی در گستره ملی، مشارکت با سازمان‌ها و نهادهای مختلف دیگر برای تأمین بودجه و تجمیع برنامه‌ها و ضرورت حمایت‌های ویژه رؤسای واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی از طرح‌های فرهنگی این نهاد از جمله دیگر مباحث مطرح‌شده در این گردهمایی بود.
انتهای پیام