سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیعت با علی پس از سلام به فرمانده- اخبار موسیقی و تجسمی - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 12 تیر 1402 - 09:15
ابوذر روحی پس از موفقیت سرودِ «سلام فرمانده» اثر تازه خود را به مناسبت عید سعید غدیر خم و با عنوان «بیعت با علی» منتشر کرد.
علي،بيعت،تسنيم،نماهنگ

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ابوذر روحی که با ارائه سرود «سلام فرمانده» به شهرت رسید، اکنون تازه‌ترین اثر خود را با عنوان «بیعت با علی» منتشر کرده است.
این سرود شب گذشته - یکشنبه 10 تیر 1402 - در آستانه عید سعید غدیر خم، از شبکه سه سیما برای نخستین بار پخش شد.
ابوذر روحی در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار تسنیم، در آستانه پخش نماهنگ «بیعت با علی» گفته بود: دشمن از فراگیر شدن نام امیرالمؤمنین علی(ع) واهمه دارد و ما تمام توان خویش را در راه جهانی شدن غدیر، خرج می‌کنیم.
در ادامه نماهنگ بیعت با علی را می‌بینید و می‌شنوید:
انتهای پیام/