خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی بیش از ۳ هزار تن نهاده دامی بلاتکلیف در چهارمحال وبختیاری

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 تیر 1402 - 08:34
شهرکرد_رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری گفت: بیش از ۳ هزار تن از نهاده‌های دامی تخصیص یافته در سال ۱۴۰۰ که مشخص نبود در چه محلی مصرف شده با پیگیری‌ها شناسایی و وارد شبکه توزیع شد.
چهارمحال،بختياري،توزيع،دامي،نهاده،طرح،برزگر،سامانه،تخصيص،جها ...

به گزارش خبرنگار مهر، حسین برزگر شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ اصلاح فرآیندها و سیستم توزیع نهاده دامی، اتفاق خوبی را در زمینه حذف انحرافات احتمالی در این حوزه، رقم زد.
وی افزود: در سال گذشته با اصلاح فرآیندها و سیستم توزیع نهاده دامی، میزان مصرف به ۱۷۵ هزار تن کاهش پیدا کرد، این میزان کاهش از نظر ریالی حداقل ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی مالی را در پی داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیش از ۳ هزار تن از نهاده‌های دامی تخصیص یافته در سال ۱۴۰۰ که مشخص نبود در چه محلی مصرف شده با پیگیری‌ها شناسایی و وارد شبکه توزیع شد.
برزگر با بیان اینکه در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ دولت اقدام به حذف ارز ترجیحی کرد و طرح مردمی سازی یارانه‌ها به مرحله اجرا درآمد، عنوان کرد: تا قبل از اجرای این طرح و در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب بیش از ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تن نهاده دامی در چهارمحال و بختیاری توزیع شد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته چالش‌ها و انحرافاتی در توزیع نهاده‌های دامی در چهارمحال و بختیاری به دلایل مختلف از جمله عدم وجود ساختار و سامانه‌ها وجود داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: قبل از اجرای طرح مردمی سازی یارانه‌ها قیمت نهاده‌های دامی با بازار آزاد اختلاف بالایی داشت و در فرایند تأمین و توزیع چالش‌های بسیاری وجود داشت، اما با تشکیل کمیته راهبردی در استان‌ها چالش‌های جدی در این زمینه تقریباً برطرف شده است
برزگر بیان کرد: از مردادماه ۱۴۰۱ اصلاحاتی در فرآیند توزیع نهاده‌های دامی در چهارمحال و بختیاری صورت گرفت تا مسیر توزیع شفاف‌تر و قابل ارزیابی و رصد بیشتر شد.
وی تاکید کرد: در حوزه طیور به دلیل تخصیص مستقیم نهاده در سامانه بازارگاه به تولید کننده مشکل چندانی وجود نداشت، لذا برای یک هزار و ۵۰ دامدار صنعتی چهارمحال و بختیاری بر اساس پروانه بهره‌برداری و ظرفیت واقعی، نهاده تخصیص داده شد و متقاضی توانست مستقیماً از سامانه بازارگاه خرید خود را انجام دهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در طرح هوشمندسازی معاملات مرغ از طریق سامانه رهتاب استان چهارمحال و بختیاری به عنوان اولین استان در اجرای دقیق این طرح در کشور معرفی شد.
برزگر ادامه داد: ایفای تعهدات برخی اشخاص و شرکت‌ها همچنان و به صورت مستمر در حال پیگیری است و دولت سیزدهم در راستای رفع زمینه‌های فساد و رانت پیش قدم است، اصلاح فرایندها و سامانه‌ای نمودن امور را بیش از پیش در دستور کار خود دارد.