خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پهپادها سلاح جدیدی برای نابودی پشه ها

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 11 تیر 1402 - 12:29
سازمان کنترل پشه و ناقل منطقه اورنج کاونتی در کالیفرانیا در اقدامی برای مقابله با افزایش جمعیت پشه ها و جلوگیری از گسترش بیماری ها از پهپاد مجهز به گلوله های حاوی تخم باکتری استفاده می کند.
پشه،مرداب،بارش،مقابله،حساب،منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این پهپادهای پیشرفته در حوزه کنترل جمعیت پشه ها تحولی بزرگ به حساب می آیند زیرا تجمع پشه ها در مرداب ها، دریاچه های بزرگ و پارک ها را هدف می گیرند.
افزایش غیرمترقبه پشه ها پس از زمستانی پر بارش، مقامات این منطقه را مجبور کرده تا اقداماتی برای مقابله با این حشرات انجام دهند.
جان سویج که اخیرا پهپاد مذکور را در مرداب سن خواکین به کار برده، می گوید: به دلیل بارش ها تعداد پشه ها افزایش یافته است.
به طور معمول روش های مقابله با پشه ها شامل متدهایی با کمک نیروی کار فراوان است مانند کوله پشتی ها، کامیون ها، هواپیماها و هلی کوپترهای حاوی اسپری.
اما استفاده از پهپادها روشی دقیق و کم تهاجمی تر به حساب می آید.
کیت نگوین یکی از کارشناسان محیط زیست منطقه معتقد است توانایی پهپادها برای دسترسی به نقاط دور افتاده اهمیت زیادی دارد.
از سوی دیگر استفاده از پهپاد مزیت دیگری نیز دارد و آن ایجاد اختلال اندک در حیات وحش محلی است.