خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حل مشکلات قانونی راهکار کاهش پرونده‌های قضایی

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 11 تیر 1402 - 10:42
رئیس کل محاکم تهران گفت: برخی مشکلات قانونی و نیاز به اصلاح مقررات از جمله راهکار کاهش ورودی است.
قضائي،كاهش،مجتمع،مشكلات،رئيس،تهران،منقول،دعاوي،محاكم،زحمات،پرسنل

به گزارش خبرگزاری مهر، یحیی جعفری در نشست تخصصی با قضات مجتمع قضائی شهید بهشتی، ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر از زحمات همکاران در انجام امور محوله تقدیر کرد.
وی در این جلسه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در زمینه امر قضا، سختی کار قضاوت و مشکلات معیشتی پرسنل شریف قضائی و اداری و عدم تناسب بین آن را غیر قابل انکار دانست.
رئیس کل محاکم تهران گفت: مسئولیت پذیری و احساس تکلیف پرسنل دستگاه قضائی است که باعث پاسخگویی به حجم بالای مراجعات در پرونده‌ها شده است و ارزش بالای کار اجازه تعریف مادی در ازای آن را نمی‌دهد.
وی درباره راهکارهای کاهش ورودی پرونده و سختی کار در تهران عنوان کرد: برخی مشکلات قانونی و نیاز به اصلاح مقررات از جمله راهکار کاهش ورودی است و همچنین توجه به مشکلات اجتماعی و اقتصادی در جامعه به کاهش وارده کمک خواهد کرد.
رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در سلب اعتبار از اسناد عادی در خصوص اموال غیر منقول، این نکته را مبارک و نقطه عطفی در دعاوی مربوط به اموال غیر منقول توصیف و اظهار امیدواری کرد: با تبدیل این امر به قانون شاهد کاهش چشمگیر دعاوی حقوقی و کیفری ناشی از این آسیب باشیم.
در این نشست تخصصی از زحمات نه نفر از همکاران قضائی پرتلاش با حضور، عادل ترازوی زر و کرمی معاونین قضائی ستادی رئیس کل محاکم، دهقانی نیا سرپرست مجتمع قضائی شهید بهشتی و عدالتی مدیر دفتر کل مجتمع، تجلیل و قدردانی بعمل آمد.