سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار حوادث کارگری در کشور نسبت به میانگین جهانی پایین‌تر است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 11 تیر 1402 - 09:57
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آمار حوادث کارگری در کشور نسبت به میانگین جهانی پایین‌تر است، اما با این وجود باید در تقویت ایمنی محیط کار اهتمام بیشتری به کار برد.
ايمني،معادن،كشور،حوادث،حوزه

علی‌حسین رعیتی‌فرد در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری در ارتقای ایمنی معادن کشور گفت: با توجه به بررسی‌ها و نظارت‌های مستمر در حوزه معادن کشور، آمار حوادث در این حوزه ۲ درصد حوادث کار است.
وی با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی معادن و صیانت از نیروی کار افزود: این تفاهم‌نامه می‌تواند هم‌گرایی مناسبی برای تقویت این حوزه را به دنبال داشته باشد.
رعیتی‌فرد گفت: سال گذشته ۱۴ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از واحد‌های معدنی صورت گرفت و امسال این میزان نیز بیشتر خواهد شد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت انجام بازرسی و آموزش‌های مشترک، اظهار داشت: آمار حوادث کارگری در کشور نسبت به میانگین جهانی پایین‌تر است، اما با این وجود باید در تقویت ایمنی محیط کار اهتمام بیشتری به کار برد.
وی استقرار شورای راهبردی ایمنی معادن کشور را از دستاورد‌های مطلوب همکاری معاونت روابط کار و ایمیدرو عنوان کرد و گفت: حمایت از تشکیل هسته‌های فناور و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان به‌منظور تولید دانش بومی و ساخت تجهیزات مرتبط با حفاظت فنی نیز در این راستا دنبال می‌شود.