خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فتاحی مدیرکل سابق ورزش و جوانان استان سمنان بازداشت شد

مهر | ورزشی، استان‌ها | یکشنبه، 12 خرداد 1398 - 17:37
سمنان - فرزاد فتاحی مدیرکل سابق ورزش و جوانان استان سمنان و مدیرکل فعلی ورزش و جوانان خراسان رضوی به دلیل آن چه برخی مسائل و ابهامات خوانده می‌شود، دستگیر شد.
سمنان،ورزش،جوانان،استان،بازداشت

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد فتاحی مدیرکل سابق ورزش و جوانان استان سمنان به دلیل آنچه از سوی مقامات آگاه برای پاره‌ای اتهامات بیان می‌شود بازداشت شد، همچنین گفته می‌شود یکی از معاونان او نیز بازداشت شده است.
او در خصوص مسائل مالی اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان در زمان تصدی خود بازداشت شده است.
منابع آگاه اطلاع داده اند که فتاحی در تلاش برای تامین وثیقه مورد نیاز است اما معاون سابق وی موفق به تامین وثیقه شده است.
در همین رابطه چهار ماه پیش دو کارمند ورزش و جوانان استان سمنان نیز دستگیر شده بودند.
درباره اتهامات آنها ارتشا و برخی تخلفات مالی از هیئت های ورزشی ذکر شده بود.
پس از بازداشت دو نفر در میراث فرهنگی، دو کارمند ورزش و جوانان و مدیرکل و معاون محیط زیست سابق استان سمنان این بار مدیرکل سابق ورزش و جوانان ومعاون او نیز به دلیل اتهاماتی مشابه دستگیر شده اند.
موج مقابله با تخلفات اداری در استان سمنان همچنان ادامه دارد.
مطالبه مردم نیز برخورد جدی دستگاه قضا با آنانی است که جرایم مالی شان در دستگاه قضا به اثباط می رسد.